Μοιραστείτε το άρθρο

 

Βρέθηκαν τα οστά του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου!

Ήταν 9 Αυγούστου του 2012 όταν ένας άγνωστος τηλεφωνεί στην μητέρα του Μάριου και της ζητά λύτρα για την ζωή του γιου της. Η μητέρα του υποκύπτει στον εκβιασμό και τους δίνει 350 χιλ. ευρώ .  Στην συνέχεια  επενέβη  η αστυνομία και  συλλαμβάνει επτά δράστες . Από τις συνομιλίες που είχε στα χέρια της η Αστυνομία βρίσκει και τους άλλους ενόχους από τους οποίους  ο ένας ήταν και ”φίλος” της οικογένειας, Πέτρος Μιχαλεάκος ο οποίος καθησύχαζε την μητέρα του άτυχου Μάριου ότι όλα θα πάνε καλά. Αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή ωστόσο τα στοιχεία έδειχναν την ενοχή του. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας . Μαζί του καταδικάζετε και η γυναίκα του για αρπαγή απο κοινού .

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα του ψάχνει να βρει το πτώμα του παιδιού της . 5 χρόνια μετά την Παρασκευή  1η Σεπτεμβρίου χωρικοί βρίσκουν οστά σε ένα ξεχασμένο επί πενήντα χρόνια εκκλησάκι  . Στη συνέχεια οι μάρτυρες ειδοποιούν τις αρχές οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο . Για τα οστά που βρέθηκαν  ενημερώθηκε και η οικογένεια του Μάριου.

Ο δικηγόρος  της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή ”μάτσες-μούτσες” και συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει :

”Μιλάμε για υπολείμματα, δεν έχει βρεθεί ολόκληρος ο σκελετός. Η εύρεση υπολειμμάτων σημαίνει ότι η σορός του Μάριου είχε κατασπαραχτεί, είχε διαλυθεί, κάτι που είναι τραγικό!Ο εγκέφαλος δεν έχει πει τίποτα, ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη ή να πει μια λέξη συμπάθειας προς την οικογένεια του Μάριου. Θεωρώ ότι έχει μάθει σίγουρα πως βρέθηκαν τα οστά”